Gouden Plaat voor vertrekkend viertal Dalfsen 1

De eerste selectie van SV Dalfsen heeft zaterdagmiddag het seizoen afgesloten met een feestelijk samenzijn bij Café Nikki’s. Daar nam de ploeg afscheid van vier selectieleden, die -hoewel het met bakken uit de lucht kwam- nadrukkelijk in het zonnetje werden gezet.

Bij het eerste elftal nemen Sjoerd Klarenbeek, Frank Schurer en Fernandez Pruik na vele jaren van trouwe dienst afscheid, evenals leider Ard Busscher. Het viertal was onderdeel van de ploeg die zich omhoog werkte van de Vijfde klasse naar de Eerste klasse. Hoogtepunten waren de kampioenschappen van 2017, 2018 en 2019.

Als blijk van waardering ontvingen de vier namens de selectie een gepersonaliseerde Gouden Plaat. Op het stijlvolle ontwerp prijkt onder meer een subtiele verwijzing naar het befaamde cd’tje 100, de lijst met nummers die het afgelopen decennium volledig grijs is gedraaid in de kantine.

Uit handen van trainer Jacob Grooten ontving het viertal eveneens een persoonlijk aandenken. Vervolgens klonken de Hollandse meezingers weer door de speakers en bleef het nog lang gezellig aan het Kerkplein.

Lees ook:
Drietal zwaait af bij eerste elftal SV Dalfsen
Ard Busscher stopt als leider Dalfsen 1


Ontwerp: Studio Kwartier

Volg SV Dalfsen op social media: