Vacatures

SV Dalfsen is een gezellige vereniging op een prachtig sportpark met uitgesproken ambities. Het is ook een club die draait op vrijwilligers. Een grote groep mensen zet zich wekelijks in om het mogelijk te maken dat de honderden leden een balletje kunnen trappen. Helaas wordt het steeds lastiger om deze onmisbare vrijwilligers te vinden en alle vacatures in te vullen. SV Dalfsen is met ingang van het seizoen 2017/2018 op zoek naar invulling voor de volgende vacatures.

Coördinator selectie-elftallen senioren
SV Dalfsen zoekt een coördinator die zich focust op de selectie-elftallen in de seniorenafdeling. Daarbij gaat het om Dalfsen 1 en Dalfsen 2. De coördinator is het aanspreekpunt voor de leiders en trainers, neemt deel aan het overleg over de teamindeling en werkt nauw samen met de coördinator van de lagere elftallen.

Chef veldindeling (ma-wo-vr)
SV Dalfsen zoekt een chef veldindeling. In deze rol zorg je ervoor dat teams van SV Dalfsen ook doordeweeks een thuiswedstrijd kunnen spelen. Je wijst een veld toe aan de betreffende wedstrijd en verplaatst eventueel ingeplande trainingen. Aan het begin van het seizoen stel je het trainingsschema samen.

Lid toernooicommissie
SV Dalfsen is op zoek naar versterking voor de toernooicommissie. Als lid van deze commissie help je mee met het organiseren van diverse voetbaltoernooien. Jaarlijks terugkerende toernooien zijn het Kleine Kornuiten 4-tegen-4 Toernooi in april en het Kersttoernooi.

Verslaggever Dalfsen 1
SV Dalfsen zoekt een verslaggever voor de wedstrijden van Dalfsen 1. Daarbij gaat het om het schrijven van een wedstrijdverslag voor de website van SV Dalfsen en de lokale media.

Grensrechter Dalfsen 2
SV Dalfsen zoekt een grensrechter voor het tweede selectie-elftal. Dit team speelt in het seizoen 2017/2018 in de reserve 3e klasse van het zondagvoetbal, onder leiding van de teruggekeerde trainer Andries Lindeboom.

Coördinator O19 en O17-junioren
SV Dalfsen zoekt vanaf het seizoen 2017/2018 een coördinator die zich focust op de O19- en O17-junioren. De coördinator is het aanspreekpunt voor de leiders en trainers, neemt deel aan het overleg over de teamindeling en werkt nauw samen met de overige coördinatoren. Interesse? Kijk dit seizoen nog mee met Hans Westerhof, de huidige coördinator van de O19- en O17-junioren.

Wedstrijdsecretaris O19-, O17- en O15-junioren
SV Dalfsen zoekt vanaf het seizoen 2017/2018 een wedstrijdsecretaris die zich focust op de O19, O17- en O15-junioren. Als wedstrijdsecretaris ben je het aanspreekpunt voor de trainers en leiders op het gebied van wedstrijdzaken. Daarnaast stel je scheidsrechters aan voor de thuiswedstrijden van teams uit deze leeftijdscategorieën.

Leider Dalfsen/ASC’62 JO19-1
SV Dalfsen en ASC’62 zoeken een leider voor het hoogste jeugdelftal, het combiteam JO19-1. Als leider werk je nauw samen met trainer Jurgen Beuwer. Je zorgt ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.

Trainer/coach Dalfsen/ASC’62 JO19-3
SV Dalfsen en ASC’62 zoeken een enthousiaste trainer/coach voor JO19-3. Dit elftal komt in het seizoen 2017/2018 uit in de vierde klasse. Je traint het team twee keer per week en neemt op zaterdag de coaching voor je rekening.

Trainer/coach Dalfsen JO17-1
SV Dalfsen zoekt een enthousiaste trainer/coach voor JO17-1. Dit selectie-elftal komt in het seizoen 2017/2018 uit in de tweede klasse. Je traint het team twee keer per week, neemt op zaterdag de coaching voor je rekening en kan spelers beter maken, waarbij je oog hebt voor iedere speler.

Jeugdleiders
SV Dalfsen zoekt voor het seizoen 2017/2018 leiders voor een aantal jeugdteams. Onder andere JO19-1 en JO17-1, staan nog open. Als leider zorg je ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.

Wil jij de vereniging SV Dalfsen een stap vooruit helpen? Of ben je benieuwd naar meer informatie over bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met Wim van der Vegt via 06-12999922 of tcsenioren@svdalfsen.nl.

Let op: SV Dalfsen is een officieel stageadres voor studenten van de opleiding Sport & Bewegen. Zoek jij voor komend studiejaar een plek waar je volop stage-uren kunt draaien? Dan ben je bij SV Dalfsen aan het juiste adres!