Veteranen beleven geweldige midwinteractiviteit

Ruim 40 veteranen van SV Dalfsen hadden afgelopen zaterdag hun midwinteractiviteit. Om 16.30 uur werd er verzameld bij de kantine en sportieve kleding was gewenst.

Na een kop koffie werd er namelijk aangetreden voor een masterclass Walking Football. Alle deelnemers kregen eerst een speluitleg van een paar ervaringsdeskundigen waarna er in zes teams gestreden werd om de eeuwige roem. Ook de veteranendames lieten zich van hun beste kant zien, gekleed in felroze trainingspakken streden ze volop mee.

Aansluitend was er een prima verzorgd stamppotbuffet in Grand Café Het Oude Station. Sponsor Joost Eilert had er alles aan gedaan om zijn gasten een voedzame maaltijd voor te schotelen en dat werd gewaardeerd. Vervolgens was het tijd voor een pubquiz waarbij de kennis over de veteranen zelf werd getest. Zo bleken er veteranen te zijn met een academische graad, hadden er een aantal ooit in de bak gezeten en waren er zelfs veteranen die nog nooit hadden gescoord!

Na de quiz namen de DJ’s het over en was het nog lang onrustig in het station. De veteranen kunnen terug kijken op een geweldige dag wat de teamspirit ten goede is gekomen.

 

Volg SV Dalfsen op social media: