Verfraaiing kantine: nieuwe vloer ligt erin

Het is dan wel zomerstop en op de velden van Sportpark Gerner is het rustig, maar in de kantine wordt volop gewerkt aan de verfraaiing. Vorige week is de nieuwe vloer erin gelegd.

Na het verwijderen van de verschillende oude vloeren, is de ondergrond eerst ge√ęgaliseerd. Vervolgens is de nieuwe vloer gelegd, zowel voor als achter de bar. Het podium volgt binnenkort. Ook het schilderwerk is zo goed als klaar.

De kantine van SV Dalfsen krijgt deze zomer een facelift. Er komt onder meer een geheel nieuw interieur, het podium wordt meer bij de kantine betrokken en de audiovisuele installaties worden vervangen. Als alles volgens planning verloopt, zijn alle werkzaamheden voor aanvang van het nieuwe seizoen afgerond.

Volg SV Dalfsen op social media: