SV Dalfsen pakt ook een punt tegen FC Winterswijk

Na het knappe gelijkspel tegen Rohda Raalte stond zondag de wedstrijd tegen de nummer 2; FC Winterswijk op het programma. In Dalfsen wisten de Winterswijkers met 4-2 te winnen en dus was de ploeg van Jacob Grooten gewaarschuwd.

Defensief stond het team als een huis en ook doelman Mark Knol was weer prominent aanwezig met de nodige reddingen. Ondanks de goede intenties van Winterswijk was het Dalfsen dat op voorsprong kwam, in de 34e minuut wist Daan van der Vegt te scoren uit een voorzet. Winterswijk werd sterker en sterker en kreeg nog voor de rust een strafschop, die via de paal naast ging.

Na rust had Dalfsen de zaken weer goed op orde en Winterswijk creëerde nauwelijks kansen. Maar het venijn zat in de staart, Winterswijk wist vlak voor tijd te scoren maar het doelpunt werd verrassend genoeg alsnog afgekeurd. In de aanloop naar het doelpunt was Alexander Habers hard op zijn hoofd geraakt en dit leidde tot een bloedende hoofdwond. Nadat Alexander was opgelapt werd het spel hervat en uiteindelijk wist Winterswijk in de 100e minuut alsnog de gelijkmaker te scoren uit een ongelukkige kluts.

Dalfsen vierde het punt maar het gevoel was dubbel. Volgende week zondag speelt Dalfsen thuis tegen Voorwaarts Twello, aanvang 14.00 uur op Sportpark Gerner.