SV Dalfsen op bezoek bij de buren

Komende zondag speelt Dalfsen een uitwedstrijd tegen VV Heino. In de eerste klasse E is dit de dichtstbijzijnde uitwedstrijd van het seizoen. Slechts 13 kilometer is Sportpark De Kampen verwijderd van Sportpark Gerner.

Heino speelt de laatste wedstrijden uitstekend en weet keer op keer te winnen, zelfs van koploper Rohda Raalte en SC Bemmel. In de competitie staat Heino dan ook op een verdienstelijk derde plaats en in de derde periode staan ze zelfs bovenaan met 13 punten uit 3 wedstrijden.

Dalfsen bevindt zich momenteel in een cruciale fase van de competitie, de veilige elfde positie wil het team kost wat kost behouden. Er is inmiddels een klein gaatje geslagen met naaste concurrenten Stevo en BVC’21, maar de verschillen zijn klein.

Het vorige onderlinge treffen van Dalfsen en Heino eindigde in een 0-0 eindstand, voor Dalfsen een knappe prestatie en Heino was dan ook duidelijk niet blij met deze einduitslag. Komende zondag moet blijken of Dalfsen weer in staat is om dit huzarenstukje te herhalen. De wedstrijd in Heino begint om 14.00 uur en gezien het mooie weer en de korte afstand wordt aangeraden op de fiets te komen.

Foto’s: Kristian Giesen

Volg SV Dalfsen op social media: