Dalfsen 3 heeft kampioensschaal te pakken

Dalfsen 3 heeft zondagochtend het kampioenschap binnengehaald in Lemelerveld. Een 2-2 gelijkspel was meer dan voldoende om de eerste plaats in de competitie veilig te stellen. Na afloop kregen de spelers de medailles en een blinkende kampioensschaal overhandigd en kon het feest losbarsten.

Even was het nog twijfelachtig of deze wedstrijd überhaupt gespeeld kon worden, want Lemelerveld had eigenlijk te weinig spelers. Gelukkig wist de thuisploeg uiteindelijk toch een elftal op de been te brengen en dat bood ook nog behoorlijk weerstand. Halverwege stond het zelfs 1-0 voor de oranjehemden. Daarna draaide Dalfsen het om tot 1-2 en leek het een overwinning te worden voor de kampioenen. In de slotminuut viel nog wel de 2-2, maar dat mocht de pret absoluut niet meer drukken.

Officieel was de titel vorige week al binnen voor Dalfsen 3. De ploeg kwam toen zelf niet in actie, maar achtervolger Nieuw Heeten verspeelde punten, waardoor het verschil onoverbrugbaar werd. Zodoende had de formatie van Gerben Bekedam en Tim Bergman deze week de tijd om zich optimaal voor te bereiden op een mooi kampioensfeest. En dat gaat vast en zeker lukken, vanmiddag en vanavond zal het kampioenschap gevierd worden in de kantine.

Meer foto’s zijn te bekijken in het fotoalbum.

Volg SV Dalfsen op social media: