OPROEP | Versterking nodig voor PR-Commissie

SV Dalfsen is op zoek naar versterking voor de PR-commissie. Ben jij handig met social media, betrokken bij onze vereniging en beschikbaar op zondagmiddag? Dan ben jij dé versterking die we zoeken!

Onze vereniging heeft een goedbezochte website en is daarnaast zeer actief op social media. Met name op Instagram (ca. 1.250 volgers) en Twitter (ruim 1.300 volgers) groeien we snel. Op deze kanalen proberen we bovendien zo veel mogelijk live verslag te doen van de wedstrijden van het eerste elftal, dat ook komend seizoen weer uitkomt in de 1e klasse.

Helaas zijn de socials afgelopen seizoen al meerdere keren leeg gebleven tijdens wedstrijden van Dalfsen 1. Thuisblijvers konden op die manier de live tussenstand van het eerste elftal niet meekrijgen. Oftewel, er is versterking nodig op dit gebied. Ben jij toch al vaak bij wedstrijden aanwezig en wil jij je steentje bijdragen op dit gebied? Neem dan contact op met Steve Oosterkamp, bestuurslid PR & Communicatie, via pr@svdalfsen.nl of 06-45701242.

Let op: SV Dalfsen biedt ook mogelijkheden voor het uitvoeren van een (maatschappelijke) stage. Zoek jij een plek waar je volop stage-uren kunt draaien? Dan ben je bij SV Dalfsen aan het juiste adres!

Volg SV Dalfsen op social media: