Het Oude Station steekt veteranen SV Dalfsen in het nieuw!

Afgelopen zondag verzamelden de veteranen van SV Dalfsen zich in alle vroegte bij hun sponsor Grand Café Het Oude Station. Uitbater Joost Eilert had de koffie al klaar en al snel meldde ook de fotograaf zich aan de bar.

Ondertussen werden de nieuwe tenues tevoorschijn gehaald en zowel de sponsor als ook de spelers waren gelijk enthousiast. De retro shirts zijn in de originele frisse SV Dalfsen-kleuren uitgevoerd en voorzien van een authentiek kraagje met bijbehorende knoopsluiting. Op de voor en achterkant staat prominent het logo van de sponsor. De zwarte broek is voorzien van een geborduurd SVD-logo en de kousen zijn van extra lang formaat in dezelfde kleuren als het shirt.

Na een korte omkleedsessie werd een mooi plekje op het perron uitgekozen precies voor het kenmerkende stationsgebouw. Het eindresultaat zal binnenkort een mooi plekje krijgen in de eregalerij van het Grand Café. Na de fotosessie mochten de veteranen aantreden tegen het jonge en energieke team van Heino 10. Maar de ervaring en routine won het van de jeugdigheid en een 4-1 overwinning was het resultaat.

Volg SV Dalfsen op social media: