Geef je op voor de Dropping 2024!

Het is bijna januari en dat betekent bij SV Dalfsen traditiegetrouw de maand van de dropping. Enkele geruchten zongen al rond, maar nu kan de organisatie het doorgaan van dit festijn dan echt bevestigen:

Beste dropping liefhebbers,

Wat leuk om te horen dat de jaarlijkse dropping weer plaatsvindt! Dit keer op zaterdag 20 januari, in plaats van op een vrijdag. Dalfsen 4 heeft het organiseren helaas niet kunnen volhouden, maar gelukkig heeft Dalfsen 5 het stokje overgenomen. Zij zijn mentaal sterker en hebben grootse plannen voor een onvergetelijke avond.

Dit jaar zal de dropping in het thema staan van ‘Oldschool tv programma’s’, zoals Pokémon, Flodder, Power Rangers en Sesamstraat. We moedigen iedereen aan om creatief te zijn en zich passend te verkleden. Het team dat zich het mooist verkleedt, krijgt een bijpassende prijs.

De aanmelding verloopt dit jaar iets anders. We vragen een vast bedrag van €80,00 per team, bestaande uit 6 tot 10 deelnemers. Na het invullen van het onderstaande aanmeldformulier ontvang je een tikkie die vóór 5 januari voldaan moet worden.

Hieronder volgen nog een paar belangrijke mededelingen:
– Datum: zaterdag 20 januari 2024
– Aanvangstijd: 19:00 uur
– Teams: Minimaal 6 tot maximaal 10 personen
– Inschrijfgeld: €80,00 per team

Wees er snel bij, want VOL = VOL! Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Veel succes met de voorbereiding en groeten van SV Dalfsen 5!

Update: DE AANMELDING IS GESLOTEN! 

Volg SV Dalfsen op social media: