Dropping dompelt SV Dalfsen in Tiroler sferen

SV Dalfsen kan terugkijken op weer een geslaagde editie van de traditionele dropping. Vrijdagavond deden maar liefst twaalf teams een gooi naar de prijzen, waarmee de inschrijving helemaal vol was. Het thema was dit jaar Après-ski.

Na jaren van trouwe dienst vond de vorige organisatie het mooi geweest, maar gelukkig was daar het vijfde elftal dat het stokje overnam. En deze jongens kenden een prima eerste editie. Ze hadden voor de deelnemers een vermakelijk en gevarieerd programma in elkaar geknutseld.

Vanaf de kantine werden de teams één voor één gedropt op een vooraf nog onbekende locatie. Die plek bleek dit keer te liggen aan de zuidkant van de Vecht en wel aan de Rietmansweg. Hoewel de kerktoren van Dalfsen al vanaf daar te zien was, moesten de teams nog een flinke route afleggen om de thuisbasis, de kantine, te bereiken.

De route terug verliep niet zonder slag of stoot. Onderweg kwamen de teams namelijk een behoorlijk aantal obstakels tegen, waaronder een gepikeerde boswachter. In het Oude Station stuitten de teams op de Mystery Guest, die zich dit jaar schuil hield als Dalfie. Vijf minuten kregen de teams om zijn of haar identiteit te achterhalen, maar slechts een enkeling wist boer Ronald te ontmaskeren.

Eenmaal terug in de kantine had de organisatie de balans opgemaakt. Bij de verschillende posten waren namelijk punten te verdienen. Het bleek dit jaar de groep van Biercelona dat zich het best door de opdrachten heen had geslagen. Zij mogen zich een jaar lang de trotse bezitters van de Nachtspiegel noemen. Een eervolle vermelding was er voor de jongens van Dalfsen 6, zij toonden zich het best geklede team. Onder de klanken van zanger Ray Delando bleef het vervolgens nog lang gezellig.

SV Dalfsen bedankt de organisatie van de dropping voor deze geslaagde editie! De foto’s zijn te bekijken in het album.

Volg SV Dalfsen op social media: