Corona-update

We zitten inmiddels met zijn allen in de tweede golf van de corona-epidemie. Terwijl wetenschappers wereldwijd bezig zijn een coronavaccin te ontwikkelen beraadt onze regering zich op nog verdergaande maatregelen om het virus in te dammen.

Dit heeft voor onze vereniging nogal wat consequenties; er worden geen wedstrijden gespeeld, de kantine is gesloten en ook allerlei activiteiten zijn uitgesteld of afgelast, waaronder onze ledenvergadering van 19 november. Je zou eigenlijk wel kunnen stellen dat de vereniging tot stilstand is gekomen. Hoelang deze situatie gaat duren is erg onduidelijk, het uitzicht op perspectief is op dit moment beperkt.

Maar ondanks alle maatregelen zijn er toch nog wat lichtpuntjes te melden. De jeugd onder de 18 jaar traint gelukkig gewoon door en op zaterdag worden er door de FC Dalfsen allerlei activiteiten georganiseerd. Daarnaast is een nieuwe spelersbus voor SV Dalfsen gepresenteerd. In samenwerking met South West Tours en diverse sponsors is een geweldige bus ontworpen waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Ook start binnenkort de kerstbomenverkoop weer, als we de berichten mogen geloven dit jaar vroeger dan ooit. Er wordt tevens voorspeld dat de verkoop ten opzichte van voorgaande jaren behoorlijk gaat stijgen. De kerstbomengroep is inmiddels bij elkaar geweest om de voorbereidingen op te starten en we wensen ze veel succes toe. Ten slotte wordt het dak van de kantine binnenkort geïsoleerd en vernieuwd. Serco Dakspecialisten gaat deze klus onder regie van Pascal Maats (bestuurslid beheer en onderhoud) klaren.

Deze activiteiten en ontwikkelingen geven ons als vereniging hoop. Eens komt de tijd dat er weer gevoetbald kan worden en dat het publiek weer welkom is op de velden. Dan kan er weer een biertje gedronken worden in onze mooie kantine en zal er weer gezelligheid zijn. Laten we hopen dat deze tijd niet te lang op zich laat wachten. Blijf gezond, kijk om naar elkaar, dan kunnen we elkaar binnenkort weer in goede gezondheid ontmoeten op Sportpark Gerner.

Bestuur SV Dalfsen

Volg SV Dalfsen op social media: