NIEUW: SV Dalfsen spelersbus!

Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van South West Tours is door Alvasi uit Nieuwleusen geheel in SV Dalfsen-stijl beplakt. Met deze bus komt SV Dalfsen ook bij de uitwedstrijden in de 1e klasse goed voor de dag.

De spelersbus is een initiatief van Ron Veenhuis, directeur van trouwe sponsor South West Tours uit Dalfsen. Hij vond brandstofleverancier Fieten Olie bereid om als hoofdsponsor voor de bus te acteren. Daarnaast prijken de logo’s van sponsoren Dabeko, Morrenhof-Jansen en Alvasi op de touringcar.

SV Dalfsen maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van South West Tours. Het spelen in de 1e klasse houdt ook in dat er behoorlijk gereisd moet worden op de zondagmiddag. De busreizen worden gesponsord door de plaatselijke horeca, de lokale supermarkten en de bovengenoemde sponsoren van SV Dalfsen.

Ron Veenhuis reed de bus persoonlijk het sportpark op. Namens de staf van het eerste elftal van SV Dalfsen waren Jacob Grooten en Gert van Ringen daarbij aanwezig en vanuit de spelersgroep Koen Sloot en Sam van den Anker.

Vanuit de sponsorcommissie van SV Dalfsen werd South West Tours hartelijk bedankt en ontving Ron Veenhuis een goed gevuld wijnpakket. Namens de Vrienden van SV Dalfsen deed Jos Ramaker dat, hij benoemde Ron Veenhuis gelijk tot ‘Vriend van SVD’. SV Dalfsen hoopt de bus snel te kunnen gebruiken wanneer het voetbalseizoen hervat wordt.

Meer foto’s zijn te bekijken in het fotoalbum.

Volg SV Dalfsen op social media: