Save the date: 6 juni feestelijke seizoensafsluiting!

Tweede Pinksterdag staat bij SV Dalfsen in het teken van de afsluiting van het voetbalseizoen 2021/2022. Eindelijk weer een seizoen dat volledig is uitgespeeld, dat mag gevierd worden. Zorg dat je erbij bent op maandag 6 juni!

Deze dag begint ’s ochtends met een activiteit voor de seniorenteams (meer info volgt). Vervolgens speelt het eerste elftal om 14.00 uur de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Op het eigen Sportpark Gerner is dan De Bataven de tegenstander.

Na afloop van de wedstrijd is het terras bij de kantine het decor voor muziek en volop gezelligheid. Ook zal worden stilgestaan bij spelers en stafleden die SV Dalfsen na dit seizoen gaan verlaten. We hopen dan bovendien te kunnen vieren dat handhaving van ons vlaggenschip in de 1e klasse een feit is. 

Oproep: de activiteitencommissie is op zoek naar vrijwilligers die op 6 juni willen ondersteunen. Wil jij een handje helpen bij deze mooie seizoensafsluiting? Stuur dan even een mail naar: activiteitencommissie@svdalfsen.nl!

Volg SV Dalfsen op social media: