Zaalteam Dalfsen Dames 1 overtuigend kampioen

Op overtuigende wijze is zaalteam Dalfsen Dames 1 woensdagavond kampioen geworden. Tegen de nummer twee, VIOS Vaassen eindigde het in de Trefkoele+ in maar liefst 10-2. De dames eindigen daardoor bovenaan in de 1e klasse.

Heel even was het nog schrikken, toen de bezoekers op een 0-1 voorsprong kwamen. Maar een vroege achterstand kwam dit seizoen wel vaker voor bij de Dalfser dames, die zich dan ook niet van de wijs lieten brengen. Dankzij een aantal vlotlopende aanvallen stond het halverwege al 5-2.

In de tweede helft zou het niet meer spannend worden. Veldspeelsters Rebecca Endeman, Daniëlle Visscher, Eva Visscher, Suzan Laarman en Eefke Bosch trakteerden het massaal toegestroomde publiek nog op vijf treffers, terwijl keepster Anne van den Top haar doel verder schoon hield. De drie andere speelsters, Anne Bremmer, Nikki Boeve en Ilse van den Berg, konden in de kampioenswedstrijd niet in actie komen, maar zagen vanaf de zijkant wel hoe het tegen VIOS uiteindelijk eindigde in 10-2.

Na het laatste fluitsignaal volgden de bloemen, de medailles en de champagne. SV Dalfsen feliciteert het team met deze fraaie prestatie en wenst de speelsters volgend jaar veel succes in de nieuwe competitie!

Foto’s zijn te bekijken in het album.

Volg SV Dalfsen op social media: