Wisselende bekerresultaten voor SV Dalfsen

Zes teams van SV Dalfsen speelden zondag de tweede ronde van het bekertoernooi. Dat leverde wisselende resultaten op.

Het eerste trad aan tegen eersteklasser WSV uit Apeldoorn. Lang leek het erop dat er niet gescoord zou worden in Apeldoorn want tot de 70e minuut stond de brilstand nog op het scorebord. Helaas wist WSV in de laatste 20 minuten nog twee keer te scoren waardoor de punten in Apeldoorn bleven.

Dalfsen 2 speelde op Sportpark Gerner een knappe pot tegen Wijhe’92 2 en hier werd niet gescoord, waardoor de punten gedeeld werden. Dalfsen 3 had geen enkele moeite met Dedemsvaart 5 en wist met maar liefst 12-0 te winnen. Dalfsen 4 speelde thuis tegen Heino 7 en wist de overwinning ook over de streep te trekken, 4-1 was de eindstand. Het jeugdige team van Dalfsen 6 wist de score van Dalfsen 3 te overtreffen en met 14-0 te winnen van Heino 12. De veteranen speelden een uitwedstrijd tegen ZAC 2 waarbij de punten in Zwolle bleven (2-0).

Al met al een mooie voetbaldag met wisselende resultaten. Volgende week wordt de derde en laatste ronde van het bekertoernooi gespeeld en wordt duidelijk wie er door gaat in het toernooi.

Volg SV Dalfsen op social media: