Jordi Willems nieuwe hoofdtrainer SV Dalfsen

Vanaf het seizoen 2024/2025 staat de eerste selectie van SV Dalfsen onder leiding van trainer/coach Jordi Willems uit Luttenberg. Beide partijen zijn het eens geworden over een contract voor één seizoen. De 28-jarige Willems is momenteel hoofdtrainer van vierdeklasser SV Haarle, de club uit zijn voormalige woonplaats.

Bij SV Haarle had Willems al de O13-, O15- en O19-ploegen getraind, en het tweede elftal, voordat hij in de zomer van 2021 doorschoof naar het eerste elftal. Daarmee eindigde hij de afgelopen twee seizoenen op een verdienstelijke vierde en tweede plaats in de 4e klasse G. In Dalfsen neemt Willems komende zomer het stokje over van Marcel Smid. Na twee seizoenen gaat Marcel onze vereniging verruilen voor VKW uit Westerbork.

Jordi Willems: “Het is fantastisch om deze stap als jonge trainer te mogen maken. Deze club sluit perfect aan bij mijn ambitie, waardoor ik over deze stap niet lang heb hoeven nadenken. Ik kan niet wachten om met deze jonge ambitieuze groep aan de slag te gaan en er alles uit te halen wat er in zit.”

“We zijn erg blij met de aanstelling van Jordi als hoofdtrainer”, zegt Sjoerd Klarenbeek, bestuurslid Voetbalzaken van SV Dalfsen. “Uit de gesprekken met zowel de technische commissie als een afvaardiging van de spelersgroep bleek dat deze jonge, ambitieuze trainer goed bij onze club en spelersgroep past.”

Jordi Willems en Dirk Mosterman (voorzitter a.i.) ondertekenen het contract.

 Volg SV Dalfsen op social media: