Voorbeschouwing | Dalfsen ontvangt Be Quick Zutphen

SV Dalfsen liet vorige week in de lastige uitwedstrijd tegen FC Ulu Spor twee belangrijke punten liggen. In matige wedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld en omdat concurrent Broekland met 1-0 won van DAVO is het verschil met de nummer twee geslonken tot vijf punten. Komende zondag moet de ploeg van trainer Jacob Grooten de draad weer oppakken tegen Be Quick Zutphen.

Be Quick Zutphen staat met 23 punten uit 19 wedstrijden op een verdienstelijke negende plaats. De ploeg draait momenteel aardig want de laatste vier wedstrijden werden gewonnen! Aan SV Dalfsen de taak om aan deze zegereeks een eind te maken.

Op dit moment werken vrijwilligers van SV Dalfsen en ASC’62 hard om een tribune op Sportpark Gerner te realiseren. De tribune komt aan de westzijde van het hoofdveld en telt maar liefst 180 zitplaatsen. Een deel van deze zitplaatsen wordt beschikbaar gesteld aan sponsoren, donateurs en vaste supporters. Hiervoor is in samenwerking met TAS Stadionreclame uit Dalfsen een uniek concept uitgewerkt.

De stadionstoel wordt voorzien van een universele en transparante houder waarin een logo of naam wordt vermeld. Hiermee wordt een persoonlijke zitplaats gecreëerd met een professionele uitstraling. Voor €25 per seizoen bent u al ‘eigenaar’ van een tribuneplaats op Sportpark Gerner. Bent u geïnteresseerd in een ‘eigen’ stadionstoel dan kunt u een kort bericht sturen naar sponsoring@svdalfsen.nl. De sponsorcommissie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om u nader te informeren.

Voor de wedstrijd hebben zich twee ballensponsors aangemeld; Buwie Glas en Schilderwerken B.V. en Vishandel Ter Beek. We danken beide sponsors voor hun bijdrage en hopen dat de bal maar weer vaak het net van de tegenstander mag vinden.

Bestuur SV Dalfsen

Volg SV Dalfsen op social media: