VIDEO | RTV Oost op bezoek bij grasmeester Bertus Meijer

Grasmeester Bertus Meijer is in de race voor de titel ‘Fieldmanager of the Year 2021’. Hij is een van de vier genomineerden en dat was voor Jan van Staa en Esther Rikken van RTV Oost reden om een bezoekje te brengen aan Sportpark Gerner. 

De titel is een onderscheiding voor grasexperts op het gebied van sportveldonderhoud. De Fieldmanager of the Year-award wordt jaarlijks georganiseerd om hun werk onder de aandacht te brengen.

De gemeente Dalfsen is in Nederland een van de trendsetters als het gaat om chemievrij beheer van sportvelden. Zo is Dalfsen al jaren door bekroond met het certificaat niveau Goud voor Duurzaam Terreinbeheer. De manier van werken en de ambities van Dalfsen op het gebied van duurzaamheid hebben ertoe geleid dat Bertus Meijer genomineerd is voor de titel ‘Fieldmanager of the Year 2021’.

In totaal zijn vier mensen genomineerd voor de titel: Eddie van der Stappen (Weener XL, gemeente ‘s-Hertogenbosch), Nico van Eerden (Gildebor, regio Twente) en Bart Mies (J. van Esch BV uit Cromvoirt) maken ook kans. De jury kiest volgende week de winnaar, die digitaal bekend gemaakt wordt.

De Fieldmanager of the Year-award wordt dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Vakblad Fieldmanager is het belangrijkste Nederlandse vakblad voor sportveldonderhoud.


Foto’s : RTV Oost / Arjan Staal

Volg SV Dalfsen op social media: