Veteranen vieren kampioenschap op uitbundige wijze

De veteranen van SV Dalfsen zijn afgelopen zondag op overtuigende wijze kampioen geworden. Tegenstander Lemelerveld werd met maar liefst 6-0 verslagen en dit was ruim voldoende om niet meer ingehaald te kunnen worden door naaste concurrent Dedemsvaart.

Het organiserend comité had een alleraardigst programma in elkaar gezet om dit kampioenschap te vieren. Eerst was er een kleine huldiging op het zonovergoten Jos Ramaker terras, waarbij Wim van der Vegt de leiders en spelers bedankte voor het geweldige seizoen. Bloemen waren er voor de leiders, een zilveren schaal voor het team en een zak vol consumptiemunten voor de dorstige kelen. Aansluitend knalden de champagnekurken en ging het team op de foto.

Nadat iedereen zich had omgekleed werd een tour gemaakt langs de sponsors van het team. Eerst werd per auto Bouwcenter Schippers aangedaan en hierna Grand Café Het Oude Station. Na de foto werd er gewisseld van voertuig en omdat de platte wagen bij SV Dalfsen in de ban is gedaan, werd de tocht voortgezet per rollator! Maar liefst 30 rollators waren aangevoerd om de veteranen te begeleiden naar de volgende sponsor De Fabriek. Onder luide aanmoedigingen werd het team Dalfsen binnen geleid en even later smaakten de koele drankjes van Moes voortreffelijk.

Na de sponsortocht werd het terras op Gerner weer opgezocht en konden de hongerige magen worden gevuld met de lekkerste gerechten van opper braaimeesters Ronald Booijink en Robert Haarman. Twee dagen van voorbereiding lieten zich uitbetalen en de lekkernijen gingen als warme broodjes over de toonbank. Ondertussen streelde de zwoele stem van zanger Mannes Bel de trommelvliezen van de aanwezigen en sloot de eerste selectie van Dalfsen zich bij de veteranen aan. Al met al een voortreffelijk feest waar nog lang met een goed gevoel op teruggekeken kan worden.

Volg SV Dalfsen op social media: