SV Dalfsen treft SVI, Enter Vooruit en BWO in districtsbeker

In de groepsfase van de districtsbeker krijgt SV Dalfsen te maken met SVI, Enter Vooruit en BWO. Vandaag maakte de KNVB de indelingen van de poules bekend.

Het Zwolse SVI, spelend op zaterdag, klom de afgelopen jaren op van de Derde klasse naar de Eerste klasse. Vorig jaar speelde de ploeg in de noordelijke competitie en daarin stond het knap vijfde toen het seizoen werd afgebroken. Komend seizoen is SVI ingedeeld in de Eerste klasse van district Oost.

Enter Vooruit, ook een zaterdagploeg, is sinds een jaar of tien voornamelijk actief in de Tweede klasse H. Daarin doet het steevast mee om de bovenste plekken en twee keer leverde dat promotie op naar de Eerste klasse. In beide gevallen degradeerde de ploeg direct weer. Komend seizoen is Enter Vooruit wederom ingedeeld in 2H, waar het onder meer onze buren van ASC’62 treft. 

Het Hengelose BWO werkte in het vorige decennium aan een flinke opmars in het zondagvoetbal. De ploeg speelde jarenlang in de Vierde klasse, maar in korte tijd klom het op naar de Eerste klasse. Na de degradatie in 2019 eindigde de ploeg vorig jaar echter ook als laatste in de Tweede klasse J, al resulteerde dat niet in degradatie. Komend seizoen is BWO opnieuw actief in 2J.

Speeldata, onder voorbehoud van wijzigingen:
Zondag 30 augustus, 14.00 uur:
BWO – Dalfsen

Zaterdag 5 september, 17.00 uur:
Dalfsen – SVI

Zaterdag 12 september, 14.30 uur:
Enter Vooruit – Dalfsen

Naast de drie bekerwedstrijden speelt SV Dalfsen in de voorbereiding op de competitiestart ook een aantal oefenduels. Zie voor het actuele programma altijd de teampagina van Dalfsen 1.

Volg SV Dalfsen op social media: