SV Dalfsen ontvangt FC Winterswijk op Sportpark Gerner

Komende zondag speelt Dalfsen thuis tegen Winterswijk, oftewel de nummer 8 en 9 van de eerste klasse E. De Winterswijkers hebben een behoorlijk tripje voor de boeg om in Dalfsen te komen, een enkele reis bedraagt maar liefst 90 kilometer, met de huidige benzineprijzen een factor om rekening mee te houden.

FC Winterswijk is in 2013 ontstaan uit een fusie tussen drie verenigingen. De club bestaat uit een zaterdag- en zondagafdeling en heeft maar liefst 1.500 leden! Na een matige seizoenstart heeft Winterswijk de weg naar boven gevonden. Gewonnen werd er tot nu toe van Tubantia en MASV en ook van Columbia werd een puntje afgesnoept.

Dalfsen wist te winnen van De Bataven en Columbia en staat met één wedstrijd minder gespeeld op één punt achterstand ten opzichte van de Achterhoekers. Een strijd der middenmoters dus, waarbij de winnaar weer naar boven kan kijken.

Ballensponsor van deze week is MEAP Systems uit Zwolle, gespecialiseerd in rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Wij danken eigenaar Max van den Anker voor zijn bijdrage aan onze vereniging en wensen hem veel succes toe met zijn mooie bedrijf.

U bent van harte welkom om deze wedstrijd met ons mee te beleven en hierbij vragen wij u de geldende coronaregels te respecteren.

Volg SV Dalfsen op social media: