SV Dalfsen krijgt geen loon naar werken

Op een winderig Sportpark Kardinge speelde Dalfsen een belangrijke wedstrijd tegen GVAV Rapiditas. Het eind van de competitie komt in zicht en zeker in de eerste klasse E weet de laatste tijd iedereen van iedereen te winnen.

Na de verliespartij vorige week tegen naaste concurrent Emmen is Dalfsen in de gevarenzone beland en moet het strijden voor elk punt. Dalfsen stopte dan ook veel energie in de wedstrijd en er was sprake van een gelijk opgaande strijd. Helaas was het eerste doelpunt voor GVAV toen de door Iwan Haarman weggestompte bal via een Groninger in het doel belandde. De 1-0 was tevens de ruststand.

Na rust nam Dalfsen het initiatief en dit leidde in de 56e minuut tot een doelpunt, op aangeven van Vince van den Anker wist Jeroen Kamphuis te scoren. Lang mocht Dalfsen niet genieten van deze gelijke stand, want twee minuten later was het alweer raak voor de thuisclub; 2-1. Ondanks diverse mogelijkheden lukte het Dalfsen niet om het net te vinden en bleven de punten in Groningen. Volgende week is Dalfsen vrij, de eerstvolgende uitwedstrijd is op 23 april aanstaande tegen GRC Groningen.

Volg SV Dalfsen op social media: