SV Dalfsen haalt flink uit in oefenduel op Terschelling

Als afsluiting van het trainingskamp speelde SV Dalfsen zondagmiddag tegen SC Terschelling. Op Sportpark Midsland was het krachtsverschil groot, het eindigde in maar liefst 1-14.

Vrijdagmiddag vertrok de selectie van Dalfsen 1 naar Harlingen, waar het op de boot stapte naar Terschelling. Daar volgden trainingen op vrijdagavond en zaterdagmiddag. Ter afsluiting nam de ploeg het op tegen vierdeklasser SC Terschelling.

De Dalfsenaren maakten een gretige indruk en nam het doel van de eilandbewoners flink onder vuur. Ole Woltmeijer opende de score, Bas Pietersma maakte er 0-2 van en Jeroen Kamphuis legde er twee in voor rust. Tussendoor deed de thuisploeg wat terug, waardoor het halverwege 1-4 stond.

In de tweede helft ging het heel snel. Dankzij treffers van Daan van der Vegt (4), Remco Hultink (3) en Erik Koedijk (3) liep de score op tot 1-14. Tussendoor liet Frank Schurer vanaf de strafschopstip de kans liggen om de score nog verder op te voeren.

Het was voor SV Dalfsen het tweede duel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorige week was eersteklasser Voorwaarts Twello met 7-2 te sterk. Komende dinsdag speelt Dalfsen in Hoogeveen nog een oefenduel met De Weide, waarna zaterdag het bekertoernooi begint in Kampen, met een uitwedstrijd tegen KHC.

Volg SV Dalfsen op social media: