SV Dalfsen, ASC’62 en FC Dalfsen van start met VoetbalTV

Vanaf dit seizoen zijn SV Dalfsen, ASC’62 en FC Dalfsen aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die vanaf komend weekend met VoetbalTV aan de slag gaan.

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.  VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het hoofdveld en kunstgrasvelden B en F.

Vanaf 21 september is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent! Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account. Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl. Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

Volg SV Dalfsen op social media: