RKZVC trakteert SV Dalfsen op een dikke nederlaag

Waar Dalfsen aan het begin van het seizoen nog een gelijkspel uit het vuur wist te slepen lukte het dit keer op bezoek in Zieuwent niet. Ondanks een redelijk gelijk opgaand begin met kansen voor RKZVC en Dalfsen was het uiteindelijk de ploeg uit de Achterhoek die aan het langste eind trok: 5-0.

De eerste goal voor de thuisclub viel in de 36e minuut, waarbij de bal via de onderkant van de lat de lijn passeerde. Dalfsen kreeg voor rust nog een kans maar het schot op doel ging net over. Na rust pakten beide ploegen de draad op en de eerste serieuze kans was voor RKZVC, een mooie combinatie leidde uiteindelijk tot een eenvoudige schuiver in een leeg doel. Dalfsen zette een tandje bij en was een kwartier lang de bovenliggende partij, maar doelpunten vielen er niet. Zieuwent pakte hierna het initiatief weer over en dit resulteerde in maar liefst drie doelpunten in het laatste kwartier, eindstand 5-0.

De komende twee weken is Dalfsen vrij en op 25 februari speelt Dalfsen een thuiswedstrijd tegen Stevo uit Geesteren, aanvang 14.00 uur.

 Volg SV Dalfsen op social media: