Ricardo van der Els nieuwe trainer JO13-1

De nieuwe trainer van Dalfsen JO13-1 is Ricardo van der Els. De afgelopen twee seizoenen had hij het combiteam JO19-2 onder zijn hoede. Bij JO13-1 is Ricardo van der Els de opvolger van Ricardo Steenbergen, die Dalfsen gaat verlaten.

“Ik heb erg veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een jongere groep”, kijkt Ricardo uit naar het seizoen 2017/2018. “De afgelopen twee jaar bij O19 waren voor mij erg nuttig. Ik heb veel geleerd, onder andere van Jurgen Beuwer. Ook de KNVB-cursus was heel leerzaam in mijn ontwikkeling als trainer.”

Ricardo: “Komend seizoen is mijn doel om een hechte groep te smeden, met veel spelende vormen en specifieke training toe te passen, zoals ASM en lifekinetic. Het zal wel lastig worden om qua prestaties de trainer van vorig jaar te evenaren, Ricardo Steenbergen heeft prima werk geleverd.”

Na twee seizoenen bij de oudste jeugdcategorie, gaat Ricardo komend seizoen leiding geven aan een pupillenteam. “Het zal wel even wennen zijn dat ik niet zomaar alles kan zeggen, nu de spelers geen 18 jaar zijn, maar 12 of 13!”

Met de aanstelling van Ricardo als trainer is de begeleiding van JO13-1 nog niet rond. “Alle hulp is welkom, ook van ouders. Ik zoek nog assistentie in de vorm van een leider en een grensrechter.”

Wil jij Ricardo helpen bij JO13-1? Of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met Wim van der Vegt via 06-12999922 of tcsenioren@svdalfsen.nl. Kijk ook bij de andere vacatures.

Volg SV Dalfsen op social media: