Regiofinales Schoolvoetbal op Sportpark Gerner

SV Dalfsen organiseert op woensdag 10 mei de regionale finales van het Schoolvoetbaltoernooi. De beste scholen uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Raalte en Twenterand melden zich die middag op Sportpark Gerner. De winnaar kwalificeert zich voor de halve finales van het schoolvoetbalkampioenschap van het KNVB-district Oost.

Op Sportpark Gerner beginnen op 10 mei de eerste wedstrijden om 13.30 uur. In totaal spelen twintig teams in verschillende poules tegen elkaar, waarna om 18.00 uur de finales beginnen. Bekijk ook het volledige speelschema.

De nummers één en twee bij de jongens-elftallen en de nummers één en twee van de meisjes-zeventallen van dit toernooi plaatsen zich voor de Halve finales Schoolvoetbal 2017 KNVB Oost. Deze worden gespeeld op woensdag 24 mei, op de accommodatie van vv VSCO’61 in Oosterwolde. Daar staat plaatsing op het spel  voor de districtsfinale Schoolvoetbal KNVB Oost op zaterdag 3 juni bij vv Longa’30 in Lichtenvoorde. Voor de winnende teams volgt daarop de landelijke finale Schoolvoetbal op KNVB Sportcentrum in Zeist (met winnaars overige districten) om het kampioenschap Schoolvoetbal 2017 van Nederland.

Woensdag 10 mei
Regiofinales (SV Dalfsen)

Woensdag 24 mei
Halve finales district (VSCO’61)

Zaterdag 3 juni
Districtsfinales (Longa’30)

Woensdag 21 juni
Landelijke finale (KNVB Sportcentrum)

Volg SV Dalfsen op social media: