QR-code nodig voor bezoek aan kantine SV Dalfsen

Vanaf komende zaterdag vervalt de 1,5 meter-maatregel en dat betekent dat we weer 100 procent van de capaciteit in onze kantine kunnen gebruiken. Als voorwaarde geldt daarbij wel dat bezoekers een coronatoegangsbewijs moeten kunnen laten zien.

Volgens het landelijke beleid hebben sportkantines te maken met dezelfde coronaregels als horecagelegenheden. Dat betekent dat wij als vereniging het coronatoegangsbewijs van bezoekers moeten scannen en deze vergelijken met het ID-bewijs.

Met de app bewijs je dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Of dat je eerder corona hebt gehad. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Terras / afhaal
Het coronatoegangsbewijs is niet nodig om toegang te krijgen tot het terras van onze kantine. Ook het aan de bar afhalen van een bestelling is toegestaan zonder toegangsbewijs, op voorwaarde dat de consumptie buiten wordt genuttigd.

In de kantine zal een afscheiding worden gemaakt tussen de bar en het gedeelte waar een consumptie genuttigd kan worden. SV Dalfsen gaat steekproefsgewijs controleren op het coronatoegangsbewijs, maar bovenal doen we een beroep op een ieders gezond verstand: respecteer de geldende regels.

Volg SV Dalfsen op social media: