Team Puur wint G-Voetbaltoernooi in Ommen na zenuwslopende penaltyreeks: “Een dag om nooit te vergeten”

In een onvergetelijke vertoning op het G-toernooi in Ommen, veroverde Team Puur van FC Dalfsen de titel na een zenuwslopende penaltyreeks.

De overwinning werd mogelijk gemaakt door de schitterende prestaties van sterspelers zoals keeper Arjan, die de show stal door de allerlaatste strafschop te stoppen. Noa bracht het publiek in verrukking met een prachtige penalty, terwijl captain Jeremy zijn koelbloedigheid toonde en feilloos raak schoot. Luca, Bjorn en Olivier hielden de tegenstander op afstand door uitstekend verdedigend werk.

Wat deze overwinning extra bijzonder maakte, was de samenwerking met spelers van FC Dedemsvaart en FC Ommen. Doordat Team Puur te weinig spelers had om een volledig team te vormen, werden ze bijgestaan door fantastische spelers van deze clubs. Dit gebaar van sportiviteit resulteerde in een dag waarop er geen verliezers waren, alleen maar kampioenen.

Coaches Chris van der Vegt, Nico Noordman en Noa Bruggeman kijken met trots terug op deze dag. “Het was een moment om nooit te vergeten, een moment van puur geluk en emotie. Elke woensdag om 16.00 uur komen we samen om te trainen en hebben we veel plezier, Dat heeft zich zeker uitbetaald op het toernooi.”

Maar het avontuur stopt hier niet. Team Puur is op zoek naar nieuwe spelers om hen te vergezellen op hun reis naar nog meer kampioenschappen. Met hun inspirerende prestaties hebben ze bewezen dat niets onmogelijk is, zolang er teamwork, vastberadenheid en passie voor de sport zijn.

Bij Team Puur draait het niet alleen om winnen op het veld, maar ook om samenwerking, vriendschap en vooral plezier hebben. Iedereen met een beperking is welkom om met ons mee te doen en deel uit te maken van onze voetbalfamilie. Sluit je aan bij dit bijzondere team en word onderdeel van Team Puur!

Aanmelden kan per mail: info@fcdalfsen.nl

 Volg SV Dalfsen op social media: