ProjectSports organiseert Indoor Voetbaldagen

ProjectSports organiseert ook deze winter weer Indoor Voetbaldagen. Op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2017 staat de splinternieuwe Trefkoele+ in het teken van allerlei spectaculaire voetbalactiviteiten.

Het is voor voetballers die uitkomen in de JO6 tot en met JO13 een mooie kans om eens te voetballen in de zaal. Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en bovendien zijn er geen weersinvloeden. De voetballers beoefenen gedurende de voetbaldagen een aantal verschillende voetbalonderdelen, zoals zaalvoetbal, voetvolley, soccersquash en voetbalgym. Daarnaast komt ook het Champions League-toernooi in een ander jasje terug. Tussendoor staat natuurlijk weer een heerlijke lunch klaar voor de deelnemers en zorgt fruit tijdens de pauzes voor de benodigde vitamines.

Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen tegen 16.00 uur. Iedere voetballer ontvangt een indoor voetbalshirt, die zelfs met naam bedrukt kan worden. Wil jij bij deze indoor voetbaleditie zijn en de sfeer ervaren van een echte topsporter binnen de oranje gangen van de Trefkoele+? De kosten van de Indoor Voetbaldagen bedragen €69,50 en dat is inclusief het voetbalshirt en de lunch. Ben jij erbij? Schrijf je dan hier in!