Jumbo Beach Arena officieel geopend!

Als je langs sportveld Gerner fietst heb je de opvallende gele borden vast al gezien. Het is bijna niet te missen vanaf het fietspad. De voorbereidingen zijn de afgelopen weken volop getroffen en in goed overleg met de gemeente Dalfsen is het klaar! Met elkaar is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen.

Niet alleen de handbalmeisjes en dames van Handbal Morrenhof Jansen kunnen vanaf 1 april genieten van de Jumbo Beach Arena op het sportpark Gerner. Ook de voetballende jongens, mannen, meisjes en dames van SVD, ASC en FC Dalfsen kunnen vanaf 1 april gebruik maken van de Jumbo Beach Arena.  Strandvakantie in eigen land, in eigen dorp zelfs!

Zeker in deze coronatijd, waarin buiten sporten een must is omdat binnen sporten nu even niet kan, is dit beachveld een uitkomst voor jeugd en jongeren om zoveel mogelijk buiten te kunnen sporten. Sporten is zo belangrijk om weerstand op te bouwen en veerkrachtig te blijven. Ronald Kamphuis is erg blij dat juist nu in deze tijd het buitensporten kan aanmoedigen. “Het idee was er al wat langer en is het is ongemerkt steeds belangrijker geworden, want juist nu in deze tijd is buiten bewegen met elkaar zo belangrijk”, aldus Kamphuis.

Anne-Marie Mosterman (SVD Handbal), Henk Buitenhuis (ASC) en Dirk Mosterman (SVD voetbal) zijn ook erg blij met deze sponsorbijdrage. “Het past zo goed bij het buitenseizoen dat aanbreekt en de toenemende populariteit rondom beachhandbal en -voetbal. We kunnen ons hart ophalen de komende weken en dat gaan we zeker doen”, zegt Mosterman. Maar een paar graadjes warmer zou fijn zijn!

“Buiten sporten en zoveel mogelijk buiten plezier maken, binnen de maatregelen van de lockdown….. ik hoop dat ik de komende maanden veel sportende jongeren zie in de Jumbo Beach Arena als ik over het fietspad langs de Beach Arena fiets!”

Volg SV Dalfsen op social media: