Trainer John Nijhoff verlengt bij Dalfsen 2

John Nijhoff is ook volgend seizoen de trainer van Dalfsen 2. Hij zet binnenkort zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2023. Bestuur en trainer zijn zeer tevreden over de samenwerking en ook de spelersgroep wil graag met John verder.

John: “Toen ik in 2019 begon bij SV Dalfsen, was het doel om te gaan bouwen aan een nieuw volwaardig tweede selectie-elftal. Daarnaast moest er weer gezelligheid terugkomen in dit team. Inmiddels kunnen we wel concluderen dat dat allebei volledig gelukt is.”

“Dit seizoen zien we ook een hele mooie doorstroming vanuit het de tweede selectie naar het eerste elftal. Meerdere spelers hebben de afgelopen maanden aangetoond dat ze die stap kunnen maken. Andersom sluiten spelers bij ons aan die daar wat minder aan spelen toe komen. Dat gaat allemaal in goed overleg met de hoofdtrainer en de betrokken spelers en dat is heel belangrijk voor de vereniging.”

Het wordt voor John zijn vierde seizoen op Sportpark Gerner. Na twee afgebroken coronajaren, gaat het dit jaar zo goed als zeker lukken om het kampioenschap in de 4e klasse te behalen. Dat betekent dat de ploeg volgend seizoen op een hoger niveau zal acteren.

Volg SV Dalfsen op social media: