John Nijhoff ook volgend seizoen trainer van Dalfsen 2

Het tweede elftal van SV Dalfsen staat ook tijdens het seizoen 2021/2022 onder leiding van John Nijhoff. Het bestuur en de trainer zijn het eens geworden over een nieuw contract.

Het wordt voor John zijn derde seizoen op Sportpark Gerner. De afgelopen twee jaar bouwde hij, ondanks alle coronaperikelen, aan een volwaardig tweede selectie-elftal. Na een plek in de subtop in het seizoen 2019/2020, was ook de start van het afgelopen seizoen veelbelovend. Enkele getalenteerde jeugdspelers hebben de aansluiting gevonden en de samenwerking met de spelersgroep verloopt naar tevredenheid.

John: “Ook het komende seizoen zal ik het selectie-elftal van Dalfsen 2 blijven trainen en begeleiden. Het is een jong elftal met veel talentvolle spelers. De trainingsopkomst is zeer goed met veel spelers uit het vijfde elftal die wekelijks meetrainen. Ook nu dit seizoen wederom abrupt afgesloten wordt, blijven wij doortrainen. Hopelijk kunnen we in september starten met de nieuwe competitie. De verwachting is om lekker bovenin mee te draaien, we hebben een voldoende brede selectie. De begeleiding en de spelers kijken er ontzettend naar uit om weer wedstrijden te gaan spelen. Op weg naar een gezond en sportief seizoen!”

Volg SV Dalfsen op social media: