John Nijhoff nieuwe trainer Dalfsen 2

Het nieuwe selectieteam Dalfsen 2 wordt vanaf komend seizoen getraind door John Nijhoff uit Vilsteren. Binnenkort zet hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2020.

Bij VV Vilsteren deed John dertien jaar ervaring op als jeugdtrainer bij het team van zijn zoon, voordat hij in 2012 als assistent-trainer aan de slag ging bij het eerste elftal van VV Heino. Vervolgens nam hij nog drie jaar Heino 3 onder zijn hoede. Momenteel traint hij het meidenteam van Vilsteren O17, waar onder andere zijn twee dochters spelen. Daarnaast is hij bij VV Vilsteren voorzitter van de technische commissie.

Voordat John begon als trainer kende hij een indrukwekkende loopbaan als speler in het amateurvoetbal. Hij speelde in de jeugd van PEC Zwolle, voetbalde met Rohda Raalte in de hoofdklasse en sloot af bij ASC’62, waar hij opklom van de vierde naar de eerste klasse.

SV Dalfsen is content met het feit dat er volgend seizoen weer een volwaardig tweede selectie-elftal staat en heeft het volste vertrouwen dat John Nijhoff de juiste man is om deze getalenteerde groep onder zijn hoede te nemen.

Volg SV Dalfsen op social media: