Jeroen Kamphuis verruilt Hoogeveen voor Berkum

Jeroen Kamphuis speelt met ingang van het nieuwe seizoen 2024/2025 voor VV Berkum. De nu 27-jarige aanvaller komt over van VV Hoogeveen, dat uitkomt in de 3e Divisie, en was daarvóór liefst tien jaar de uiterst trefzekere centrumspits in de hoofdmacht van SV Dalfsen.

“Ik heb het bij Hoogeveen prima naar mijn zin, maar de reisafstand, in combinatie met mijn werk, is een probleem”, zegt hij op de website van VV Berkum. “We zoeken een huis in Dalfsen, dus Berkum is bijna ‘om de hoek’ én heeft een mooi niveau. Ik heb ook veel over de club gehoord van mijn oude teamgenoot Vince van den Anker.”

Jeroen Kamphuis is een ‘ouderwetse’ en balvaste centrumspits met gevoel voor de goal. Bij Hoogeveen bleef zijn totaal dit seizoen nog beperkt tot drie competitiedoelpunten en één bekertreffer, maar bij Dalfsen was hij bijzonder productief. Bij die club tekende hij in 214 competitieduels voor liefst 137 goals en in die tien jaar ging hij met SV Dalfsen van de 4e naar de 1e Klasse. In het dagelijks leven is hij adviseur bij een dienstverlener op het gebied van ruimtelijke ordening.

Foto: Kristian Giesen

 Volg SV Dalfsen op social media: