Helaas geen dropping deze winter

Sinds mensenheugenis staat januari bij SV Dalfsen in het teken van de dropping. Nog voordat we überhaupt een kantine hadden, vond deze activiteit al plaats. Helaas zet corona dit keer een streep door deze traditie.

Geachte wandelvrienden,

Het was een verschrikkelijk jaar waarin wij allemaal vele offers hebben moeten brengen. Maar wij moeten jullie hierbij helaas mededelen dat de zwaarste klap nog moet komen. Na uitvoerig overleg tussen het OMT en de organisatie van de dropping, zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat corona geen uitzondering maakt voor de jaarlijkse dropping. Na uren getelefoneerd te hebben en alle mogelijke opties te overwegen, zijn wij niet tot een oplossing/alternatief weten te komen. We hebben zelfs Jaap van Dissel de illustere positie van mystery guest aangeboden, maar helaas mocht zelfs dat niet baten.

Mochten corona en onze overheid het toelaten, zijn wij als organisatie bereid om in ieder geval het feest in de zomer in te halen. Met andere woorden: een fenomenale zanger uitnodigen die ons feest kan begeleiden met een vals volksdeuntje. Daarnaast geeft deze situatie de organisatie de kans om extra aandacht te besteden aan de dropping van 2022. Dus blijf trainen en het RIVM stelt dat een wandeling maken goed is in deze tijd. Dus kies een goede vriend/vriendin, stop een fles in je binnenzak en trek eropuit. Misschien kan je wat oude routes bewandelen van eerdere edities om toch in topvorm te blijven. Verder kost een pak yoghurt en een blik perziken ook niet de kop, dus we mogen mooie prestaties verwachten in 2022.

Wij hopen dat we in 2022 weer een beroep kunnen doen op de vaste groep vrijwilligers die ons altijd heeft ondersteund en op de teams die zich zo langzamerhand wel veteranen van de dropping kunnen noemen.

Blijf gezond, blijf fit en we hopen elkaar zo spoedig mogelijk weer te zien onder het genot van een drankje.

Vriendelijke groet,
Organisatie Dropping SV Dalfsen

Volg SV Dalfsen op social media: