Gezamenlijke sponsoravond groot succes

Afgelopen woensdag vond de gezamenlijke sponsoravond van SV Dalfsen, ASC’62, FC Dalfsen en SV Nieuwleusen plaats.

Ruim 130 sponsors hadden zich om 20.00 uur verzameld bij Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen waar Erwin van Leussen, voorzitter van SV Nieuwleusen, de avond opende met een welkomstwoord. Hierna was het de beurt aan wethouder Jan Uitslag van de Gemeente Dalfsen die het belang van sponsors voor verenigingen nog eens benadrukte.

Vervolgens namen Jan van Staa, Tijmen van Wissing en Bert van Losser plaats aan de voetbaltafel. Een vierde plaats was gereserveerd voor scheidsrechter Bas Nijhuis maar door een tuinongeluk moest hij verstek laten gaan. De drie mannen namen op humoristische wijze de actuele ontwikkelingen rondom het voetbal in de oostelijke provincie door. Met regelmaat kregen ze de lachers op hun hand waarbij en passant werd nog even de nieuwe trainer van FC Twente werd onthuld.

Aansluitend was er gelegenheid voor een netwerkborrel, uiteraard omlijst met een hapje en een drankje. Toen om 23.30 uur de gesponsorde South West bus naar Dalfsen vertrok was iedereen het er over eens dat het een geslaagde avond was.

Volg SV Dalfsen op social media: