Geslaagde bijeenkomst Vrienden van SV Dalfsen

Afgelopen donderdagavond kwamen de Vrienden van SV Dalfsen voor het eerst sinds de oprichting in een vergadering bijeen.

De avond werd geopend door voorzitter Jos Ramaker die iedereen welkom heette. Gezien het korte bestaan van de vereniging waren er geen notulen van de vorige vergadering en ook de jaarcijfers konden niet getoond worden. Dit kwam de snelheid van de vergadering ten goede zodat er al snel kon worden overgegaan tot het ‘leukere’ deel van de avond.

Zo was er een verloting van een groot aantal prijzen waarbij het lidmaatschap nummer tevens als lotnummer fungeerde en kwam er een ‘Mystery Guest’ op bezoek. Door middel van vragen konden de vrienden achter de identiteit van de onbekende gast komen, maar die mocht alleen maar antwoorden met een Ja of een Nee. Na een groot aantal vragen werd uiteindelijk de nieuwe burgemeester van Dantumadiel; Klaas Agricola ontmaskerd waarna een heuse bier- en wijnproeverij werd opgestart. Tussendoor werden heerlijke hapjes geserveerd van Dinie van Dijk waarna rond middernacht de eerste bijeenkomst van de vrienden werd afgesloten. Algemeen werd geconcludeerd dat het een zeer geslaagde avond was geweest en dus voor herhaling vatbaar!

Volg SV Dalfsen op social media: