Gert Jakobs gastspreker bij gezamenlijke sponsoravond

Op donderdagavond 13 februari vanaf 20.00 uur organiseren de voetbalverenigingen SV Dalfsen, ASC’62, VV Hoonhorst en SV Nieuwleusen een gezamenlijke sponsoravond in De Stoomfabriek in Dalfsen. De sponsorcommissie heeft ook dit jaar weer een aansprekende persoonlijkheid uitgenodigd in de persoon van Gert Jakobs.

Jakobs is met name bekend als extraverte meesterknecht van Jean Paul van Poppel bij de ploegen Superconfex en PDM. Gert brengt een boeiend verhaal over de wielersport vol humor en zelfkritiek met daarin lessen voor het bedrijfsleven. Daarnaast is hij open over zijn zwarte gat na het afscheid van de sport. Zijn doorzettingsvermogen heeft hem er uiteindelijk weer bovenop gebracht. Tegenwoordig is hij een graag geziene gast op tv, een inspirerend spreker en zeer actief op social media als maker van spraakmakende en motiverende vlogs.

Nadat de gastspreker aan het woord is geweest, is het tijd voor de netwerkborrel. Het programma ziet er als volgt uit:

20:00 uur: Ontvangst met koffie
20:15 uur: Opening en welkomstwoord
20:30 uur: Gastspreker Gert Jakobs
21:30 uur: Netwerkborrel
23.30 uur: Afsluiting

Bent u sponsor van SV Dalfsen dan bent u met introducee natuurlijk van harte welkom om deze avond met ons mee te beleven. Aanmelden kan door een mail te sturen naar sponsoring@svdalfsen.nl. Wij hopen u van harte te mogen ontvangen in de Stoomfabriek.

Volg SV Dalfsen op social media: