Geef je op voor de Dropping 2019!

Het is ondertussen een traditie waar elke Dalfsenaar al maanden naar uitkijkt; de jaarlijkse dropping, georganiseerd door de toppers van SV Dalfsen. Op vrijdag 18 januari 2019 is het weer zover!

Sinds de dropping georganiseerd is door ons (de 8 knapste mannen van Regio Noord-Oost Nederland) is het eerste van Dalfsen twee keer achter elkaar kampioen geworden. De media wijzen naar legende Jacob Grooten. Echter weet elke Dalfsenaar met een klein beetje verstand, dat dit volledig aan ons te danken is. Wij gaven in januari 2017 immers de boost die nodig was.

De organisatie voelt echter ook aan dat je na 3 succesjaren moet doorselecteren, dus geven wij het stokje graag door aan de volgende vriendengroep. Kandidaten die de organisatie van de dropping willen overnemen kunnen zich bij ons melden!

Tijdens onze laatste editie kun je gekleed komen in jouw meest foute kersttrui. Met als thema ‘het foute kerstfeest’ gaat het een ongekend succes worden. De organisatie is daarom al maanden in training om de perfecte biertjes voor jullie te tappen. Daarbij zijn we weer uitgegaan van de 7 zekerheden die voor ons van toepassing zijn:

• Een grandioze Nederlandstalige zanger met uitgebreid repertoire;
• Een tweede microfoon, speciaal bestemd voor alleskunner Michel de Maar;
• Een lopend buffet dat steeds iets verder loopt;
• Een paar flitsende bussen om jullie halverwege Duutsland af te zetten;
• Een gigantisch grote biervoorraad;
• Een mysterieguest die wij ook niet kennen…;
• Een vuurwerkshow die zijn weerga niet kent (allemaal in overleg met Han Noten die op afscheidstournee is).

Hieronder volgen een paar belangrijke mededelingen:
Datum: Vrijdag 18 januari 2019
Aanvangstijd: 19:00 uur
Kosten: €7,50 per persoon
Teams: Minimaal 6 tot maximaal 10 personen

Geef je zo snel mogelijk op, want VOL = VOL! Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Het best verklede team krijgt uiteraard weer een prijs!

De groeten,
De droppingcommissie in samenwerking met het Dalfser bestuur

Opgave

Volg SV Dalfsen op social media: