Foreco wint Schippers Bedrijventoernooi

De vierde editie van het Schippers Bedrijventoernooi op Sportpark Gerner is vrijdagavond gewonnen door de mannen van Foreco. De houtzagers wonnen de finale na strafschoppen van de verrassend sterke ploeg van Bouwcenter Schippers.

De sfeer zat er goed in tijdens het gehele toernooi en dat was na afloop niet anders. De tap stroomde op volle toeren en de broodjes hamburger vonden gretig aftrek bij de voetballers en het toegestroomde publiek. Zo’n 200 gasten vonden vrijdagavond de weg naar Sportpark Gerner.

Topfavoriet was Bouwbedrijf Van Pijkeren. Na overwinningen in 2015 en 2016 leek de ploeg op weg naar een nieuwe victorie. Winst zou betekenen dat zij de wisselbeker mee naar huis mochten nemen. Zo ver kwam het niet, want in de halve finale strandde de ploeg na strafschoppen.

Ook in de finale moesten penalty’s de beslissing brengen. Schippers en Foreco kwamen in de reguliere speeltijd niet tot scoren, waarna de doelman van Foreco zich ontpopte tot man van de wedstrijd. Met twee gestopte strafschoppen sleepte hij de prijs binnen voor de houtzagerij aan de Dalmsholterweg.

SV Dalfsen bedankt Bouwcenter Schippers voor wederom een geslaagde editie en hoopt dit toernooi nog vele jaren voort te kunnen zetten!Volg SV Dalfsen op social media: