Eric Habers nieuwe verzorger SV Dalfsen

Met ingang van komend seizoen is Eric Habers de nieuwe verzorger van SV Dalfsen. Hij volgt Flip Huisman op, die na vele jaren trouwe inzet afscheid nam als verzorger/masseur.

Eric (22) staat binnen SV Dalfsen bekend als een enthousiaste jongen. De afgelopen jaren was hij zowel bij thuis- als uitwedstrijden van Dalfsen 1 al regelmatig als toeschouwer aanwezig. Hij doet fanatiek aan fitness en volgt de opleiding tot Sport- en Bewegingscoördinator. Bovendien staat de cursus Sportmassage op de planning voor komend seizoen. Met deze kennis is Eric een welkome versterking voor de technische staf van Dalfsen 1.

Zelf speelde Eric van de F-jes tot en met de A’s in de jeugd van SV Dalfsen. De afgelopen seizoenen was hij niet meer actief binnen de lijnen, maar daar komt binnenkort dus verandering in. Eric is op de woensdag- en vrijdagavonden beschikbaar op Sportpark Gerner en gaat op zondag mee met de wedstrijden van het eerste elftal. SV Dalfsen wenst Eric viel succes in zijn nieuwe rol binnen de club!

eric3