D’Artists onverslaanbaar tijdens darttoernooi SV Dalfsen

Voor de vierde keer op rij wonnen Rudy de Graaf en Arjan Kouwen zaterdag het koppeldarttoernooi van SV Dalfsen. Het was tevens de vierde keer dat de vereniging het jaarlijks terugkerende evenement organiseerde. Net als in alle voorgaande edities bleken d’Artists onverslaanbaar in de poule én de knock-outfase.

Maar liefst 72 deelnemers verzamelden zich in de kantine van SV Dalfsen. Zowel jong als oud was goed vertegenwoordigd. Vanaf 12.00 uur gooiden zij op tien dartborden een toernooi in koppelverband. Na de voorrondes, waar het kaf van het koren werd gescheiden, gingen de beste koppels door naar de volgende ronde.

In een ware slijtageslag wist uiteindelijk het koppel Rudy de Graaf en Arjan Kouwen de titel te grijpen. Overtuigend wonnen zij de finale van De Brouwerij, met spelers Dennis van der Veen en Niek Ekkelenkamp. Naast de eeuwige roem viel ook een heuse bokaal aan de winnaar ten deel. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement waaraan volgend jaar zeker een vervolg zal worden gegeven.