SV Dalfsen verder in de beker na winst op Mariënheem

SV Dalfsen heeft zich geplaatst voor de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi. Zondagmiddag werd op eenvoudige wijze gewonnen van Mariënheem. Met 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 19 voor en 2 tegen stak Dalfsen met kop en schouders boven de rest uit.

Dalfsen kwam zondagmiddag goed uit de startblokken en wist al binnen vijf minuten te scoren. Een heerlijke vrije trap van Joren Rietman ging strak in de kruising. Hierna was het de beurt aan Chiel Huisjes die uit een corner wist te scoren. Jeroen Kamphuis maakte er net voor rust 3-0 van. Na rust pakte dezelfde Kamphuis de draad weer op; 4-0. Hierna pikte Luc van der Vegt z’n goaltje mee en wist Sjoerd Klarenbeek de 6-0 te maken. Dit was tevens de einduitslag.