Bekeravontuur SV Dalfsen eindigt in Oldenzaal

SV Dalfsen ligt uit het toernooi om de districtsbeker. Op bezoek bij zaterdag derdeklasser Quick’20 uit Oldenzaal eindigde het woensdagavond in 2-1.

Na ongeveer een half uur spelen kwam Dalfsen op achterstand, maar via Daan van der Vegt was de gelijkmaker al snel een feit. Kort na rust kreeg Dalfsen via Sjoerd Klarenbeek een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar zijn strafschop werd gekeerd. Twintig minuten voor tijd was het aan de andere kant van het veld wel raak: 2-1.

Voor SV Dalfsen komt hiermee een einde aan een mooi bekeravontuur. De ploeg won in de poulefase knap van Heino, Overwetering en ASC’62. Vervolgens versloeg het in de knock-outfase achtereenvolgens HHC 2, USV en Epe. De focus kan nu volledig op de competitie, daarin wacht zondag de uitwedstrijd tegen Dedemsvaart.