Veteranen Dalfsen winnen van koploper Hoonhorst

De veteranen van SV Dalfsen deden zondagmorgen goede zaken door overtuigend van koploper Hoonhorst te winnen. Nadat in de kleedkamer door lootjes (ivm Sinterklaas) de opstelling was bepaald werd er op een half bevroren veld en een straffe oostenwind afgetrapt.

Hoonhorst kreeg gelijk een geweldige kans op de 1-0 maar de paal bracht gelegenheidsdoelman Raymond Meijer redding. Na 20 minuten moest middenvelder Nico Noordman vervangen worden en zijn invaller wist uit een corner direct te scoren, 0-1. De ene na de andere aanval volgde elkaar op en met rust was de 0-4 een feit. Ook na rust een beter Dalfsen en de score liep gestaagd op. Ook Hoonhorst deed via een penalty en een velddoelpunt wat terug zodat de wedstrijd eindigde met 2-7. Door deze overwinning staat Dalfsen nu bovenaan in de veteranenklasse en speelt het volgende week zondag thuis tegen Overwetering, aanvang 10.30 uur.