75 jaar SVD | Ardesch Interiors viert jubileumfeest mee

SV Dalfsen viert dit jaar feest, maar er zijn meer jubilea in het dorp. Ardesch Interiors, sinds jaar en dag sponsor van de vereniging, bestaat in 2017 namelijk veertig jaar. Dit jubileumjaar wordt voor hen ook een feestelijk jaar met volop leuke acties in de showroom.

– Advertorial –

Ardesch Interiors is de woonwinkel voor Dalfsen en dé omliggende gemeenten Raalte, Ommen en Zwolle. Met de prachtige producten richt je eenvoudig je hele huis opnieuw in. Het bedrijf is specialist op het gebied van vloeren en raambekleding, binnen- en buitenzonwering, meubelen en slaapmeubelen. Sterke punten zijn de kwaliteit en service die zij bieden en de mogelijkheid voor een compleet interieuradvies (aan huis). Dit kan overigens al heel eenvoudig via aanmelding op de website, het eerste uur van dit advies is zelfs gratis.

Ardesch Interiors vind je in Dalfsen aan de Welsummerweg 13, waar Jarno en Ilona Ardesch de zaak runnen. In 2013 namen zij het over van Jarno’s ouders, die op hun beurt in 1977 begonnen met een kleinschalige tapijt- en gordijnwinkel. Destijds was het bedrijf nog gevestigd in de Emmastraat, op de plek waar je tegenwoordig de Wereldwinkel vindt.

Anno 2017 is Ardesch Interiors veel meer dan alleen een tapijt- en gordijnwinkel waarmee het ooit begon. De afgelopen vier decennia groeide het uit tot een bedrijf dat woningen, scholen en bedrijfsgebouwen compleet opnieuw inricht. Ardesch Interiors kende bijzondere mijlpalen met onder meer de verhuizing naar de Welsummerweg in 1988 en de grote verbouwing in 2013. Inmiddels hebben Jarno en Ilona zeventien mensen in vaste dienst.

Al ruim 35 jaar is Ardesch Interiors als sponsor verbonden aan SV Dalfsen. Jarno Ardesch: “Wij hebben binding met het complete sportleven in Dalfsen. Bij de tennisvereniging zijn we bijvoorbeeld ook sponsor, net als bij de wielerclub en wat andere sportclubs. Dat zien we als onze maatschappelijke verplichting. Tijd om als vrijwilliger iets te doen hebben we niet veel, maar we willen het sportleven in Dalfsen op deze wijze graag ondersteunen.”

Ardesch Interiors
Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen
0529-432866
www.ardesch.nl

Jarno Ardesch met Dalfsen JO15-2

Jeugdelftal van SV Dalfsen bij Ardesch, begin jaren tachtig

Bron: Jubileummagazine SV Dalfsen 75 jaar