Zeer geslaagde dropping SV Dalfsen

Sinds mensenheugenis wordt in januari bij SV Dalfsen een dropping georganiseerd. Dit keer stond dit succesvolle evenement in het teken van de Olympische Spelen.

Bij binnenkomst kregen alle teams gelijk een groot aantal fotovragen toebedeeld die natuurlijk opgelost moesten worden. Een voor een vertrokken de teams de duisternis in op zoek naar de zeven posten rondom Sportpark Gerner. Er was een grote variëteit aan opdrachten; bierestaffette, kratjes stapelen, trekkerband rollen, etc. Uiteraard ontbrak de ‘Mystery Guest’ dit jaar niet, menig team had moeite om oud lid Jan Willem Bremmer te ontmaskeren.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten, de deelnemers werden getrakteerd op Broodje knakworst die goed smaakten. Na een stevige wandeling kwam men weer uit in de kantine waar het Nederlands Kampioenschap Perziksjoelen gespeeld werd. Drie deelnemers van elke groep fungeerden als levende sjoelbak en de andere teamleden mochten de perzikstukjes op sap schuiven. Het was de bedoeling om de perzikstukjes in de mond van de medespelers te schuiven en dit leverde punten op. Er werd driftig geschoven en de perzikstukjes gingen van mond tot mond.

Omstreeks middernacht werden de winnaars bekend gemaakt, team ‘Bestuur SVD’ ontving van de organisatie een mooie beker voor het origineels verkleed gaan. Het team had zich namelijk uitgedost in een originele Curlingoutfit inclusief bezems en Curlingstenen. Het team van Vincent Jansen of Lorkeers was echter de grote winnaar en nam uit handen van de organisatie de ‘Nachtspiegel’ in ontvangst.

Meer foto’s zijn hier te bekijken.

Volg SV Dalfsen op social media: