Wederom verliespartij voor SV Dalfsen

Na de teleurstellende start van de tweede seizoenshelft, heeft SV Dalfsen een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen. Op bezoek bij middenmoter Rolder Boys verloor de ploeg met 6-2.

Het was gezien het winterse weer lang onzeker of de wedstrijd door zou gaan. Het hoofdveld in Rolde was afgekeurd, maar op het bijveld met kunstgras kon gevoetbald worden. Na de verliespartij tegen Stadskanaal was er voor Dalfsen een noodzaak om te winnen en dus stond er een gemotiveerd elftal op het veld. Na een kwartier leidde dit tot een doelpunt voor Dalfsen, Sjoerd Klarenbeek wist de bal met een strak schot binnen te schieten.

Hierna was het de beurt aan Rolde, het trainingskamp in Marbella had de Drentenaren blijkbaar goed gedaan en met vlotte combinaties werd de verdediging van Dalfsen enkele keren uitgespeeld. De score liep op tot 3-1, maar vlak voor rust wist Erik Koedijk de schade enigszins te beperken; 3-2.

Terwijl zanger Mark Doldersum zich prepareerde voor de derde helft startte op Sportpark Boerbos de tweede helft. Het zat niet mee voor de rood-gelen en Rolde wist keer op keer te profiteren. Ook de wissels aan Dalfser zijde konden geen verschil maken en de score liep uit naar 6-2.

Al met al een terechte uitslag en Dalfsen moet zich snel weer hervinden om de aansluiting met Lemelerveld niet te verliezen. Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen Beilen, aanvang 14.00 uur.

Volg SV Dalfsen op social media: